Няма общество което да е имало просперитет, ако има разделение.

...
 Няма общество което да е имало просперитет, ако има разделение.
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ в Руен: За да има просперитет, е нужно обединение

 Open photo

 

Няма общество което да е имало разцвет, в случай че има разделяне. Напротив, с цел да има разцвет е нужно обединяване.

Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Руен.

И през днешния ден идват едни и споделят: „ Гласувайте за нас, само че ние не желаеме другите “. Вече е ясно обаче, че никой независимо няма да може да направи държавно управление. Тогава накъде са тръгнали? – попита Карадайъ.

Другите пък споделят, че след 3 месеца отново ще вървим на избори. Защо тогава си пристигнал да ни искаш гласа? Това е безконтролно държание при съществуването на каскадата от рецесии в страната, безапелационен бе водачът на Движение за права и свободи.

Затова нашият зов в този момент е мощно да гласуваме с номер 1, с цел да има мощно Движение за права и свободи в 48-то Народно събрание. Защото единствено Движение за права и свободи може да направи по този начин, че другите да седнат на една маса, да слагат национали цели, да разпишат стратегия и да ръководят дружно, акцентира Мустафа Карадайъ.

За да се случи това обаче на първо време би трябвало да се реши политическата рецесия, съобщи Карадайъ. Защото за превъзмогването на останалите рецесии - икономическа, енергийна, обществена, финансова, здравна, са нужни политически решения.

Този път би трябвало да решим въпроса със единодушието по национално значимите тематики, акцентира още Карадайъ. И съобщи, че на дневен ред са енергийната рецесия и обезпечаването на продоволствена сигурност и самостоятелност. Защото инфлацията галопира. В Европа тя е 8%. В Украйна, където има война е 23%.

А ние без да сме във война, членове на Европейски Съюз, имаме публична междинна инфлация 18%, при храните - 25%, а на дребната потребителска кошница - над 40%. Това е резултатът от политическата рецесия, съобщи Мустафа Карадайъ. И прикани да няма разграничителни линии, а в разговор и единодушие да се излъчи устойчиво ръководство с ясни евроатлантически полезности.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР